Huis verkopen

Wat zoekt u in een makelaar voor regio Amsterdam? HousingNet is de VBO makelaar die u ontzorgt en met aandacht begeleid in het verkoopproces. Wij weten wat belangrijk is om een geslaagde verkoop van een woning te realiseren. 

Wij beginnen door goed naar u te luisteren. In een gesprek kunnen wij uw wensen en doelen vaststellen om vervolgens een verkoopplan op te stellen. Een verkoopplan met als doel een succesvolle verkoop. 

 

Wij nemen het gehele verkooptraject voor u uit handen.

Een goede woningpresentatie is essentieel voor het verkoopproces. Wij werken samen met een professionele woningfotograaf om tot een goede presentatie van uw woning te komen. De eerste indruk die mensen van uw woning krijgen op Funda, is van groot belang.

U heeft altijd direct contact en met maximaal 2 verschillende verkoopmakelaars. Zo blijft het overzichtelijk en kunnen wij u veel persoonlijke aandacht bieden.

Als VBO gecertificeerde makelaar weten wij als beste hoe we uw woning op de markt kunnen zetten. Wij onderbouwen bijvoorbeeld de waarde van uw huis door middel van lokale marktcijfers en referentiewoningen.